Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Приємні подарунки

Дата: 03.04.2019 14:53
Кількість переглядів: 414

 

Соціальні працівники Бабинської ОТГ отримали нові велосипеди

 

   Соціальні працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Бабинської сільської ради Гощанського району Рівненської області отримали два нових велосипеда.

   За словами голови Бабинської сільської ради Олега Степановича Гречича, транспорт, який було придбано для соціальних працівників, стане у нагоді під час виконання функціональних обов’язків з надання соціальної допомоги людям похилого віку, особам з інвалідністю, які опинились в складних життєвих обставинах.

   «Соціальні працівники завжди поспішають до своїх підопічних, тому що на обслуговуванні мають чимало одиноких та хворих літніх людей, за день проходять не один кілометр. Пішки дуже важко, оскільки працівники несуть замовлення підопічних: продукти, ліки, продовольчі товари, а нові велосипеди нададуть змогу працівникам ефективніше використовувати робочий час», – зазначив сільський голова.

   Працівники центру таким подарунком задоволені та висловлюють вдячність Бабинському сільськиму голові за всебічну підтримку та надану допомогу.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь