Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Юне обдарування

Дата: 03.06.2019 15:46
Кількість переглядів: 393

Фото без описуУрочисте свято « Юне обдарування- 2019», яке відбулося 29 травня у клубній установі с.Бабин – це свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначено найкращих учнів Бабинської громади , які показали високий рівень знань, захищали честь громади та стали переможцями й призерами районних та обласних олімпіад з базових дисциплін, еколого-природничих, художньо-естетичних та спортивних конкурсів і змагань.
Це своєрідний підсумок роботи вчителів, батьків та учнів протягом навчального року. 
З вітальним словом до присутніх звернувся Гречич О.С., голова Бабинської громади , який привітав усіх переможців та призерів і подякував за досягнення, їх наставникам - за науку і плідну роботу, батькам - за допомогу та підтримку.
Привітати учасників та вручити дипломи призерам обласних олімпіад та Всеукраїнських конкурсів та акцій завітала Гавлітіна Т.М., проректор з наукової роботи Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
До вітань приєдналися Мошковська Г. К., головний спеціаліст з освіти Бабинської сільської ради, Біляк А. Ю., вчителька молодших класів КЗ «Бабинська ЗОШ І-ІІІ ступенів», яка підготувала призерів обласного етапу олімпіад та конкурсів, Козак О. В. , вчителька предметів природничого циклу Рясницького НВК «ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів», яка вже не перший рік готує переможців екологічних конкурсів всеукраїнського рівня.

Під час концертної програми юні вихованці громади (екологічна агітбригада "Надія" , команда «Тренд», Луцюк Богдана, хореографічний колектив «Мілена», Макаренко Ірина) вкотре дивували присутніх своїми талантами.

Урочисте свято « Юне обдарування- 2019» – це відзначення талановитих особистостей та їх наставників, які щоденно працювали над собою, які сміливо мріяли про нові звершення і невідступно досягали значних результатів у навчанні, мистецтві та спорті. У різних номінаціях було нагороджено понад 140 обдарованих дітей ( 33 учасники за особисті перемоги і 15 учнівських команд) та 27 педагогів Бабинської громади.

Віримо в те, що ряди обдарованих учнів та їх талановитих педагогів наступного року знову поповняться.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь