Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація Управління служби безпеки України в Рівненській області

Дата: 15.04.2021 09:03
Кількість переглядів: 1116

Управління служби безпеки України в Рівненській області інформує!

Наявна в Управлінні інформація свідчить про існування наявної загрози вчинення на території нашої країни злочинів терористичного та диверсійного характеру, в тому числі, спрямованих на дестабілізацію діяльності військових об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури.

Зокрема, агресивні дії Російської Федерації та створених нею псевдоутворень полягають у застосуванні воєнної сили, а також технологій гібридної  війни, які характеризуються взаємодією спеціальних служб, розвідувальних органів та військових формувань РФ зі злочинними озброєними угрупуваннями, найманцями, іншими кримінальними елементами, діяльність яких координується і здійснюється за єдиним задумом і планом ії активним застосуванням засобів пропаганди, саботажу, навмисного завдання шкоди, диверсій і терору щодо України.

При цьому, представники вищезгаданих протиправних структур неодноразово оголошували погрози щодо намірів вчинення терористичних та диверсійних актів на військових об’єктах України. Також, виявляються факти відправки диверсійно-розвідувальних груп в глиб регіонів України з метою проведення диверсійних актів на уразливих об’єктах, в тому числі і об’єктах віднесених до переліку критичної інфраструктури.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь