Бабинська сільська рада
Рівненська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

13 Березня, 2024 р., 15:12
У Гощі працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги!   Якщо ви або ваші близькі постраждали від насильства, зокрема, домашнього – вам є до кого звернутися. Телефонуйте за номером ☎️ +380 (96) 033 20 09   🟠 В перелік послуг входять екстрене реагування на виклики, психологічні консультації, соціальне консультування, супровід, за потреби залучення до допомоги інших суб‘єктів для отримання більш розширених послуг, які потребують люди що зіткнулись з насильством.    Унікальність послуг бригади полягає в мобільності – фахівці мають можливість виїжджати на виклики та надавати допомогу на місці.    Фахівці мобільних бригад: 🔸оперативно відреагують на повідомлення про випадки насильства і виїдуть на місце події за необхідності; 🔸нададуть безоплатну психологічну підтримку;  🔸розкажуть постраждалим їх права і можливості, проінформують про медичні, юридичні та інші послуги, які можна отримати для подолання наслідків насильства;  🔸повідомлять про наявні спеціалізовані сервіси (притулки, кризові кімнати, денні центри) та, за потреби, перенаправлять туди постраждалих.   🚑 В Україні діє 109 мобільних бригад у 22 областях. ⬇️ https://bitly.ws/ZKcI     Мобільні бригади працюють за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, у координації з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерством соціальної політики України. Послуги мобільних бригад надаються завдяки фінансовій підтримці урядів США (Бюро гуманітарної допомоги USAID), Канади, Норвегії, Швеції, Великої Британії, Фінляндії, Данії та Гуманітарного Фонду для України (UHF). Мобільна бригада у Гощі працює за участі виконавчого партнера БО МБФ "Ініціатива"
28 Лютого, 2024 р., 10:00
В УКРАЇНІ ДІЯТИМЕ НОВИЙ ПОКРАЩЕНИЙ ПРОЕКТ З КІБЕРБЕЗПЕКИ BRAMA (БРАМА)
08 Лютого, 2024 р., 16:01
 
11 Січня, 2024 р., 12:48
ПЕРЕЛІК адміністративних послуг органів виконавчої влади та адміністративних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування у порядку виконання делегованих повноважень, які є обов’язковими для надання через центри надання адміністративних послуг
08 Грудня, 2023 р., 08:55
Як система безоплатної правничої допомоги допомагає постраждалим від домашнього насильства
07 Грудня, 2023 р., 14:33
07 Грудня, 2023 р., 14:31
Шановні працівники органів місцевого самоврядування ! Шановні депутати ! Щиро вітаємо Вас зі святом – Днем місцевого самоврядування! У цей непростий час бажаємо Вам мужності, професійних досягнень і успіхів у громадській роботі, вдячності від людей, родинного затишку, міцного здоров’я, оптимізму на щодень та здійснення нашого спільного бажання - Перемоги України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь